Fets Històrics

                                      Descobriment de la penicil·lina (15 de setembre de 1928) 


Aquest dia es va fer un dels descobriments més importants de la medicina ja que es va descobrir un dels antibiòtics empleats en el tractament de les infeccions provocades per bactèries sensibles. Va ser descoberta per el científic Alexander Fleming.

                                               "La gran depressió" (24 de octubre de 1929)


"La gran depressió" també es coneguda com el dimarts negre, va ser que el mercat internacional va caure en números molt baixos i va produir una pèrdua de diners molt gran

La Guerra civil Espanyola (17 de Juliol del 1936)


La guerra civil de Espanya va esclatar amb el intent fallit de cop de estat que va fer una part del exercit contra el regim de la segona república i es van enfrontar els nacionalistes i els republicanes.

Assassinat de Mahatma Gandhi (30 de gener del 1948)


Aquest dia es molt important ja que van acabar amb la vida de uns dels pensadors més importants de la Índia, qui promovia la no violència contra el regim.

Guerra de Corea (27 de Juny del 1953)


El motiu d'aquest conflicte va ser per la separació del territorial de la península, on es van enfrentar Corea del Sud i Corea del Nord, raspallats per els seus aliats.


Assassinat de J.F.Kennedy (22 de Novembre de 1963)



Kennedy, qui era el president dels Estats Units d'Amèrica, va ser assassinat amb el impacte de una bala al seu cap, tot aquest cas es molt misteriós ja que encara no es sap de manera certera qui va ser el seu assassí, el curiós es que tot va succeir en públic mentre que es retransmetia.

Assassinat de Martin Luther King (4 de abril de 1968)


Martin, va ser una persona clau durant la dècada dels 60 en el moviment afroestadunindense, va ser assassinat mentre donava un discurs per un franctirador.

Guerra del Golf (2 de Agost de 1900 - 28 de Febrer de 1901)



Va ser una invasió de els Estats Units contra Irak per una invasió anterior que Irak va dur a terme.

Elecció de Nelson Mandela com a president de Sudàfrica (10 de Maig de 1994)


Nelson Mandela va ser la primera persona de Sudàfrica de color en arribar a presidir el país.

Atac contra les torres bessones (11 de Setembre de 2001)



Aquest dia més recordat com el 11s va ser sinó el pitjor atemptat terrorista de la historia un dels més impactant i agressius, uns terroristes radicals islamistes van segrestar 2 avions comercials i els van estrallar contra cada una de les torres, al principi es va creure que era un accident però amb l'entrada del segon avió es va confiar que era un atac directe.

Es realitza el primer transplant exitós de cor (3 de Desembre de 1967)


El transplant que va fer que el impossible fos possible.













Comentaris